Evenementen - Website RTM

Ga naar de inhoud
Evenementen
Naast onze reguliere ritten organiseren wij speciale evenementen. Bewonder oude klederdracht, bezoek een modelspoorbeurs of leef u uit als fotograaf en zet uitgestald materieel op de kiek. Hieronder vindt u de evenementen die een tramliefhebber niet mag missen.
8 en 9 augustus: Zomer Kinderdagen bij de RTM
Een mix van stoom en bellenblaas? Sta daar niet gek van te kijken, want op 8 en 9 augustus zijn de zomer kinderdagen bij het RTM-trammuseum op de Punt-west in Ouddorp (begin van de Brouwersdam). Treinen en al het materieel van de RTM wordt geshowd aan kinderen en er is een programma bomvol kinderactiviteiten. Leerzaam en leuk dus!
Hoe de treinen en het openbaar vervoer er vroeger uitzag, daar kom je pas achter als je de RTM in Ouddorp bezocht hebt. En, kom je precies op de Zomer Kinderdagen dan tref je het als kind helemaal. Je wordt namelijk in het zonnetje gezet met allerlei bijzondere activiteiten die door de vrijwilligers van dit museum speciaal voor jou bedacht zijn. Vorig jaar was er een draaimolen, springkussen en een mini-trein waarin jij de machinist of conducteur mocht zijn. Wat het dit jaar in petto heeft, is een verrassing!
Leuk wordt het in ieder geval en je kunt sowieso meerijden met de grote en historische trams van de RTM, die op die Zomer Kinderdagen vier keer rijdt (om 11.45, 13.30, 14.30 en 15.30 uur).

8 september: Open  Monumentendag

26 december: Kerstritten
Uw eigen evenement
U zoekt een unieke locatie als trouwlocatie om uw bruiloft te vieren of  een ruimte om een diner of receptie te houden? Weleens aan het  RTM-museum te Ouddorp gedacht? Er zijn mogelijkheden in het museumgebouw  en in de remise. Neem om meer te weten te komen over alle mogelijkheden  contact met ons op, telefoon 06-13473183 of via de mail  info@rtm-ouddorp.nl
U kunt een offerte aanvragen via het reserveringsformulier.
RTM Ouddorp G.C. Schellingerweg 2 Ouddorp
Info@rtm-ouddorp.nl
Terug naar de inhoud