NEEM CONTACT OP

BIJ DE RTM

Heb je een vraag of wil je gewoon contact met ons opnemen? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij reageren zo snel mogelijk!

Praktische informatie

G.C. Schellingerweg 2
3253 MD Ouddorp
Nederland

Telefoon voor inlichtingen en reserveringen (tussen 9.00 en 17.00 uur, niet op zondag) 

RSIN/fiscaal nummer van de ANBI: 806109622
KvK nummer: 411 19 891
BTW nr: NL 806 109 622 B01

INFRABEHEER

De spoorweg tussen Remise aan de G.C. Schellingerweg 2 (Ouddorp) en West Repart (Scharendijke) is aangewezen als Bijzondere spoorweg. Dit houdt in dat het Besluit bijzondere spoorwegen van toepassing is. Daarom is men voor het verrichten van werkzaamheden op en rond de genoemde spoorweg vergunningplichtig. De stichting RTM is aangewezen als verstrekker van de vergunning. Voor het aanvragen van een vergunning dient men contact op te nemen met de RTM via het contactformulier hierboven. Vermeldt u daarbij de datum van het voorgenomen werk, korte omschrijving van het werk, de locatie en de duur. Wij zenden u dan het “Aanvraagformulier Vergunning voor werkzaamheden op en of rond spoor van RTM”.

In dit formulier is, naast de aanvraag op zich, de relevante wetgeving verkort weergegeven en zijn de technische eisen opgenomen. De ingevulde aanvraag dient te worden ingediend via [email protected]. Als wij uitgaan van een volledig ingevulde aanvraag dient men rekening te houden met een doorlooptijd van vier weken. Deze termijn kan onder meer langer worden als er stremming van het spoorwegverkeer dient plaats te vinden. Aan de vergunningverlening zijn kosten verbonden van € 80,- excl. BTW per vergunning. Deze worden in rekening gebracht bij de aanvrager.