BEZOEK HET RTM-TRAMMUSEUM

OPENINGSTIJDEN EN DIENSTREGELING

Op de blauwe en  paarse rijdagen is het museum geopend van 11.00 u. tot 16.30 u. Op de groene, rode en gele rijdagen is het museum geopend van 10.00 u. tot 17.00 u.

Een tramrit maken?

Tijdens de blauwe rijdagen vertrekt om 13.30 u. een tram, bestaande uit historisch RTM-dieseltrammaterieel (de tram stopt NIET op de tussengelegen stations). De tramrit voert over de Brouwersdam en weer terug en duurt ongeveer een uur. Op de  paarse rijdagen rijden er om 13.30 u. en 15.30 dieseltrams. De tram van 13.30 sluit aan op de rondvaartboot en u komt met de laatste tram terug naar de remise.

Op de rode, groene en gele rijdagen vertrekken de trams volgens de dienstregeling vanaf het perron bij het RTM-trammuseum. De tramrit voert over de Brouwersdam en weer terug en duurt ongeveer een uur. U kunt ook opstappen op de haltes De Punt, Port-Zelande, Middelplaat-Haven en West-Repart. Op de rode rijdagen kunt u ook overstappen op de rondvaartboot van de rederij Zeeland (neem tram 13/114 en stap om 14.15 u. uit op Middelplaat-Haven).

U kunt ook om 13.30 u. vertrekken vanuit Den Osse voor een vaartocht met de boot naar Middelplaat-Haven, een tramrit maken en dan weer terug naar Den Osse (16.15 u. vanaf Middelplaat-Haven).

Rijdagen & Museum-opening 2023

Dienstregeling 2023

TARIEVEN 2023

Museumbezoek
Vanaf 4 jaar                      € 5,-

Retourrit met museumbezoek
Volwassene, vanaf 13:     € 13,-
Kind van 4 tot 12 jaar:     € 6,50

Algemene dagkaart (museum en alle ritten)
Vanaf 4 jaar                        € 22,-

Combikaart. Museumbezoek, tramrit en boottocht (vanaf 5 augustus!)
Volwassene, vanaf 13:     € 28,-
Kind van 4 tot 12 jaar:     € 15,-

ADRES

Bezoekadres
G. C. Schellingerweg 2, 3253 MD Ouddorp

Postadres
Postbus 25, 3253 ZG Ouddorp ZH

Bereikbaarheid
Het museum beschikt over een groot parkeerterrein. 

ETEN EN DRINKEN

Kom heerlijk een hapje eten of drinken in ons cafe in het museum. Onze vrijwilligers maken heerlijke broodjes kroket, de lekkerste kopjes koffie of serveren zelfgemaakte taart. 

Ben je op zoek naar een anti-allergeen, vegan of andere optie? We vertellen je graag welke opties we hebben op locatie. Wil je het museum met een groep bezoeken? Neem dan contact met ons op. Dan zorgen wij er voor dat er genoeg lekkers voor jullie klaar ligt.

Hartstikke leuk museum, klein maar fijn, veel verschillende trams en wagons. Ook is er in de remise veel te zien. Het ritje met de tram zelf was ook heel leuk, je komt langs mooie plekken en ook langs de kust. Ook is er veel interessants te zien in het winkeltje.