BESTEL KAARTJES

VRAGEN?

Vragen over de kaartjes of over het bestelproces? Neem dan contact met ons op via de onderstaande link.

Koop hier uw reguliere kaartje ‘RTM-trammuseum met rit’.

Hoewel u gewoon aan het loket een kaartje kunt kopen voor bezoek aan het museum en de ritten, is het mogelijk hier uw kaartje van tevoren  te reserveren voor een tramrit op een rijdag, aangegeven met een rode, gele of groene kleur. Voor een bezoek aan de tram (al dan niet met de tramrit van 13.30 u.) op een blauwe dag hoeft u niet van te voren te reserveren. Tot tijdstip van vertrek is annulering mogelijk. De boekingsprijs wordt terugbetaald onder aftrek van 10% administratiekosten. Na tijdstip vertrek wordt niet gerestitueerd.

U wilt onderweg opstappen?

U kunt ook tijdens de ritten 11/12 en 113/14 onderweg opstappen en het museum bezoeken.

Tot tijdstip van vertrek is annulering mogelijk. De boekingsprijs wordt terugbetaald onder aftrek van 10% administratiekosten. Na tijdstip vertrek wordt niet gerestitueerd.

Nostalgische tocht

Het is helaas nog niet mogelijk te zeggen wanneer we weer een aantal tochten kunnen organiseren deze zomer.

Koop hier uw combinatie kaartje met Tramrit en Boot.

Tijdens deze tramrit stapt u onderweg over op een rondvaartboot. Na deze boottocht neemt u de tram weer terug mee naar ons museum. Tot tijdstip van vertrek is annulering mogelijk. De boekingsprijs wordt terugbetaald onder aftrek van 10% administratiekosten. Na tijdstip vertrek wordt niet gerestitueerd .