BESTEL KAARTJES

VRAGEN?

Vragen over de kaartjes of over het bestelproces? Neem dan contact met ons op via de onderstaande link.

Koop hier uw reguliere kaartje ‘RTM-trammuseum met rit’.

Hoewel u gewoon aan het loket een kaartje kunt kopen voor bezoek aan het museum en de ritten, is het mogelijk hier uw kaartje van tevoren  te reserveren voor een tramrit op een rijdag, aangegeven met een rode, gele of groene kleur. Voor een bezoek aan de tram (al dan niet met de tramrit van 13.30 u.) op een blauwe dag hoeft u niet van te voren te reserveren.

U wilt onderweg opstappen?

U kunt ook tijdens de ritten 11/12 en 113/14 onderweg opstappen en het museum bezoeken.

 

Maak een nostalgische tocht!

Voor de ingelaste Nostalgische Tocht van donderdag 8 september zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Dus al u meewilt, snel boeken!

De Nostalgische Dagtochten voor dit seizoen zijn volgeboekt. De RTM is voornemens deze dagtochten in juli en augustus 2023 weer te organiseren. Dus houdt deze website goed in de gaten! De tocht vertrekt uit Rotterdam vanaf Woudestein met een historische RET-tram naar Carnisselande, vandaar met een RTM-museumbus naar de RTM in Ouddorp voor een stoom- en dieseltramrit en een rondvaart over de Grevelingen. De prijs voor deze tocht is €65,- per persoon, all inclusive!

Informatie over de Nostalgische Dagtocht: 06-26873284

Koop hier uw combinatie kaartje met Tramrit en Boot.

Tijdens deze tramrit stapt u onderweg over op een rondvaartboot. Na deze boottocht neemt u de tram weer terug mee naar ons museum.