BESTEL KAARTJES

VRAGEN?

Vragen over de kaartjes of over het bestelproces? Neem dan contact met ons op via de onderstaande link.

Koop hier uw reguliere kaartje ‘RTM-trammuseum met rit’.

Hoewel u gewoon aan het loket een kaartje kunt kopen voor bezoek aan het museum en de ritten, is het mogelijk hier uw kaartje van tevoren  te reserveren voor een tramrit op een rijdag, aangegeven met een rode, gele, paarse of groene kleur. Voor een bezoek aan de tram (al dan niet met een tramrit) op een blauwe dag hoeft u niet van te voren te reserveren. Tot tijdstip van vertrek is annulering mogelijk. De boekingsprijs wordt terugbetaald onder aftrek van 10% administratiekosten. Na tijdstip vertrek wordt niet gerestitueerd.

U wilt onderweg opstappen?

U kunt ook tijdens de ritten 11/12 en 113/14 onderweg opstappen en het museum bezoeken.

Tot tijdstip van vertrek is annulering mogelijk. De boekingsprijs wordt terugbetaald onder aftrek van 10% administratiekosten. Na tijdstip vertrek wordt niet gerestitueerd.

Nostalgische tocht

Reserveer hier voor een reis terug in de tijd met een historische stadstram vanaf het Willemsplein (eindpunt lijn 7) bij de Erasmusbrug door Rotterdam en Zuid naar Carnisselande. Vandaar met een historische RTM-bus naar Ouddorp. Met de stoomtram vanaf het RTM-museum naar Middelplaat Haven (via Scharendijke West Répart). Een rondvaart over het Grevelingenmeer op het motorschip Grevelingen uit 1959. Daarna met een dieseltram uit de jaren ’50 terug naar het RTM-museum en ten slotte met de RTM-museumbus terug naar Rotterdam Willemsplein.
 

Koop hier uw combinatie kaartje met Tramrit en Boot.

Tijdens deze tramrit stapt u onderweg over op een rondvaartboot. Na deze boottocht neemt u de tram weer terug mee naar ons museum. Tot tijdstip van vertrek is annulering mogelijk. De boekingsprijs wordt terugbetaald onder aftrek van 10% administratiekosten. Na tijdstip vertrek wordt niet gerestitueerd .